Navneløs og Ulige Numre havde fat i publikum

19. november 2015 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Da Johan Kruse, Lin Høgh Rosenbeck og Andreas Ledet und

Lin Høgh Rosenbeck

Lin Høgh Rosenbeck

er deres ophold på Klejtrup Musikefterskole i foråret 2010 skulle lave et afslutningsprojekt, havde de ikke en jordisk chance for at vide, hvad udfordringen reelt blev startskuddet til. Ikke desto mindre udmøntede trioens arbejde sig i et særdeles vellykket projekt, der er at betragte som en helt central brik i dannelsen af Navneløs, der torsdag aften stod på scenen i Sønderborghus, hvor de spillede opvarmning til Ulige Numre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med vinden i ryggen indtog Navneløs større scener på bl.a. Roskilde Festival og Smukfest allerede i 2013 og nu har de så også begejstret unge mennesker i Sønderborg.

Ulige Numre

“Det står klart, hvilket kolossalt aktiv frontmand Carl Emil Petersen vitterligt er for bandet Ulige Numre. Ligemeget IMG_4151hvordan man vender og drejer det, må det medgives, at manden alene i kraft af sine egenskaber som sangskriver er ekstraordinært spændende – han er ganske enkelt blandt sin generations bedste herhjemme”.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Allerede her tidligt i karrieren har manden formået at skabe sig en signatur, og der er således en vidunderligt genkendelig poesi over hans ofte melankolske tekster, som synes at komme så ubesværet til den gode gut”.

Sådan skriver Gaffa.

Og der er ikke den mindste tvivl om, at bandet har en del af sine tilhængere i Sønderborg. Det hørtes tydeligt i Sønderborghus, hvor folk stimlede sammen helt fremme ved scenekanten.

billede

30. april 2024 112, Sønderborg

Motorcyklist kvæstet

30. april 2024 112

Mandag var der en bilst, der ville svinge ind på en parkeringsplads ved Nørre Havnegade i Sønderborg. “Bilisten overser en motorcyklist, der kom kørende i modsat retning, så da bilen drejede til venstre blev den ramt af mortorcyklen”, siger Jeppe Ansager fra det lokale politiet. “Motorcyklisten blev kvæstet ved uheldet og er indlagt på sygehuset”.

Læs mere...