Sønderjyder spredte julestemning i Københavns Lufthavn

17. december 2015 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

pigekorDe mange passagerer, der forleden opholdt sig i Københavns Lufthavns transit- og afgangsområde, kom for alvor i julestemning, da 16 piger fra Sønderjysk Pigekor, under ledelse af korleder Mette Rasmussen, gav en smagsprøve på, hvad sønderjysk julestemning er.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det var Alsie Express, der fik ideen og sørgede for at flyve koret frem og tilbage mellem Sønderborg og København. I Københavns Lufthavn fandt man initiativet så specielt, at man sendte to dygtige videofolk til at forevige den utraditionelle begivenhed.

Videoen er efterfølgende lagt ud på lufthavnens Facebook-side.

Vi ser eventen som en måde, hvorpå vi kan være med til at gøre folk lidt mere opmærksomme på, hvad Sønderjylland også har at tilbyde, siger marketingansvarlig Jan Jørgensen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

30. april 2024 112, Sønderborg

Ung mand på elløbehjul set med ‘gevær’ på ryggen

30. april 2024 112

En foreløbig ukendt mand har tirsdag eftermiddag givet anledning til utryghed i Sønderborg midtby ved at køre rundt på et sort el-løbehjul medbringende et geværlignende genstand på ryggen. Vedkommende er iført sort bluse m. hvid stribe, sort vest og hvide sko, skriver politiets vagtchef på X. Et vidne fortæller til politiet, at han har stået […]

Læs mere...