Hertugbyen: Forening skaber positive forandringer

18. januar 2016 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Hertugbyens Bevaringsforening arbejder for at skabe positive forandringer i byen. Derfor laver vi en lille 01“happening” tirsdag, når en delegation fra NaturErhvervstyrelsen kommer til Augustenborg.

Vi vil gerne gøre opmærksom på Augustenborgs mange kvaliteter, og at vi står sammen om at alt det, der gør Augustenborg til noget særligt. Og så vil vi selvfølgelig gerne byde de nye tilflyttere velkommen, skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi benytter lejligheden til at skabe liv i gaden og indvier de nye bænke, som vi har anskaffet i forbindelse med puljen “Attraktive Handelsbyer”. Jægerpladsen er et af de steder, hvor de positive forandringer begynder at tage form. Af andre eksempler kan nævnes de nye granitpullerter i hovedgaden, og der tages snart hul på flere forskønnelsesprojekter.

Følg med i arbejdet her: http://hertugbyen.dk/forskoennelsesprojekter/

5. maj 2024 Frivillige, Sønderborg

Vi hjælper voldsramte kvinder og børn når de er ude af krisecentret

5. maj 2024 Frivillige

Sønderborg Kvinde- og Krisecenter har en gruppe frivillige, som danner værn om voldsramte kvinder og deres børn, når de er ude af volden og er flyttet fra et krisecenter. “Jeg er uddannet pædagog og stoppede med at arbejde, så jeg kontaktede Sønderborg Kvinde- og Krisecenter og kom efter en tid i ‘huset’ med i efterværnsgruppen, […]

Læs mere...