Vidar sendte små og store gymnaster på gulvet i Humlehøjhallen

2. april 2016 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Hele lørdagen var der liv og glade dage i Humlehøjhallen, hvor Vidar Gymnastik og Kampidræt havde deres store forårsopvisning. Ikke nok med at Vidar selv kom med hold – der var også gæstegymnaster, der og viste deres programmer.IMG_0998

Artiklen fortsætter under annoncen

Og fordi der var rigtigt mange forældre, der kom og kiggede på, at deres børn var med i opvisningen, så blev der sagt nogle ord om det frivillige arbejde, der ligger bag opvisningen og de mange gymnastiktimer, hvor der er øvet og øvet.

“For at en forening kan fungere bedst muligt, så skal der også være frivillige i bestyrelsen og lige nu er vi en bestyrelse på kun fire”, lød det fra formanden. Det skal ses som et vink med en vognstang til forældre, der ha børn i foreningen. Hvis de synes, at børn skal have de bedste muligheder i gymnastikforeningen, så kan de overveje at bruge nogle timer på bestyrelsesarbejdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herlig dag

Efter indmarchen og en række ord fra byrådspolitiker Stephan Kleinschmidt sprang børnene ind på gulvet og viste

MinKøbmand åbnede en satelitbutik i Humlehøjhallen.

MinKøbmand åbnede en satelitbutik i Humlehøjhallen.

Artiklen fortsætter under annoncen

alt det, som de har lært gennem vinteren. Og det bedste af det hele var at se, at de havde det sjovt.

Og når nu man er en hel dag i Humlehøjhallen, så er det herligt, at MinKøbmand havde stillet et langt bord op med slik, kager, kaffe og sodavand.

19. maj 2024 112, Sydals

Det er højsæson for have- og naturbrande

19. maj 2024 112

  Efter en lang vinter, hvor frosten har drænet planterne for vand, skal der kun en smule sol til at udtørre naturen og skabe brandfare, oplyser Beredskab Sønderborg. Det er især aske og cigaretskod, afbrænding af haveaffald og brug af ukrudtsbrænder, der er årsag naturbrande. Og mange benytter det gode vejr i Pinsen til grill […]

Læs mere...