Broager Sparekasse flytter hæveautomaten i Nybøl

14. april 2016 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Med ombygningen af Dagli’Brugsen i Nybøl er Broager Sparekasses kontantautomat for enden af bygningen et afsluttet kapitel.

Automaten lukkes ned tirsdag den 19. april.broager

Men det betyder ikke, at det er slut med kontanter i Nybøl.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det vil fremover være muligt at hæve kontanter i Dagli’Brugsen i butikken åbningstid.

Siden lukningen af filialen i Nybøl tilbage i 2007 har automaten fungeret som en ekstra udbetalingsfilial for sparekassen.

”At vi nu lukker automaten ned, skyldes flere aspekter”, siger Morten Vestergaard, underdirektør i Broager Sparekasse i en pressemeddelelse.

”Det ville kræve en ny automat, som sammen med de nye krav til alarmer, sikringsrum og tilbygningen til automaten ville samlet løbe op i mere end 1 mio. kr. – et beløb der desværre ikke står mål med driften af en pengeautomat.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Underdirektør Morten Vestergaard fra Broager Sparekasse.

Underdirektør Morten Vestergaard fra Broager Sparekasse.

Direktør for Brugsforeningen for Als og Sundeved, Lars G. Andersen siger, at beslutningen om opsigelsen af automaten er gensidig, idet han også kan se at udgifterne i forhold til ombygningen ikke står mål med udbyttet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dagli’Brugsen i Nybøl giver dog kunderne – i det omfang det er muligt – mulighed for at hæve kontanter inde i Brugsen i butikkens åbningstid.

Udenfor åbningstiden i Brugsen er der mindre end 3 kilometer til sparekassens pengeautomat på Storegade 27 i Broager, hvor der kan hæves kontanter døgnet rundt.

Ud over automaten i Broager har sparekassen kontantautomater i alle filialbyer, hvor der kan hæves danske kroner såvel som Euro.

Ombygningen af Dagli’Brugsen i Nybøl varer til midt i juni måned, hvor der er åbningsfest lørdag d. 18. juni 201

Artiklen fortsætter under annoncen