ProjectZero: Tesla-ture og gode råd om energirådgivning

28. april 2016 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

ProjectZero havde allieret sig med en række aktører, der tilbyder energirigtige løsninger til boliger, så torsdag aftenIMG_3555 kunne bruges på et infomøde på BC Syd, hvor der blev fortalt om alle fordele ved, at man energirenoverer sin bolig.

Energirådgiver Charlie Lemtorp holdt et oplæg om, at det er vigtigt, man finder den rigtige løsning, en boligejer kunne fortælle, hvor meget dejlige det er blevet at være i boligen efter energirenoveringen. Og ikke mindst kunne  ejendomsmægler Bjarne Westh Hansen fra Nybolig slå fast, at energimærket har meget stor betydning den dag, hvor man vil sælge sin bolig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Et trækplaster, der skulle lokke folk til arrangementer var en prøvetur i Broager Sparekasses Tesla – og en virkelig heldig deltager vandt retten til at køre i den smarte klimarigtige Tesla en hel dag.

1. maj 2024 Politik, Sønderborg

Borgmesteren holdt en 1. maj-tale om velfærd og krig

1. maj 2024 Politik

Gennem årene er der sat spørgmålstegn ved, om der er brug for en kampdag eller en kamp. Har vi ikke opnået stor velstand og fået et godt velfærdssamfund? Er der noget at kæmpe for som socialdemokrat eller som fagforening? Sådan indledte borgmester Erik Lauritzen sin 1. maj-tale fra talerstolen ved FH Sønderjyllands 1. maj-arrangement i […]

Læs mere...