Sexlegetøj hitter ikke i Sønderjylland – og allermindst i Nordborg

18. maj 2016 Nordborg Skrevet af: Ole Kæhler

En undersøgelse foretaget af den erotiske webshop Sinful.dk, afslører hvor i landet danskerne køber mest sexlegetøj. Statistikken er baseret på en analyse af webshoppens seneste 100.000 ordrer. Ved at sammenligne omsætningen for hvert af landets postnumre med antallet af indbyggere i området, har sinful.dk kortlagt danskernes frække indkøbsvaner anno 2016.

Resultaterne viser, at Nordborg er den by i landet hvor borgerne køber mindst sexlegetøj. I Nordborg køber man kun 0,30 gange så meget sexlegetøj som gennemsnittet. I Danmarks mest frække by, Aalborg, køber man til sammenligning 1,89 gange så meget sexlegetøj som landsgennemsnittet, skriver Sinful.dk i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det svarer det til, at hver gang Nordborg køber 1 dildo, køber Aalborg 6 dildoer.

Generelt viser billedet, at Sønderjylland er et af de områder i Danmark, hvor efterspørgslen efter sexlegetøj er lavest.

2. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Forlænger stressforløbet Åben og Rolig for Unge

2. maj 2024 Samfund

Åben og Rolig for Unge er et gruppeforløb til unge i alderen 15-25 år med fokus på at reducere symptomer på stress og give deltagerne redskaber til at håndtere hverdagen. En evaluering af effekten af Åben og Rolig for Unge viser, at det virker umiddelbart efter afslutning af forløb. Viden om langtidseffekten af Åben og […]

Læs mere...