Notater fra politiets døgnrapport

25. maj 2016 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Tre indbrud blev skrevet i politiets døgnrapport i løbet af tirsdagen – blandt andet er der nogle linier om, at det lykkedes for en indbrudstyv at stjæle en gul læderstol, en Arne Jacobsen af mærket ”Svanen” .

Da tyven brød ind i huset på Sundvænget kl. 01:30 natten til tirsdag gik alarmen. Det stressede dog ikke tyven mere end at han fik den store stol med sig, oplyser politiet.

Ved Skellet blev en rude i en hoveddør knust natten mellem mandag og tirsdag. Skuffer og skabe var blevet gennemrodet og der blev stjålet en bærbar PC.

Artiklen fortsætter under annoncen

I et værksted på Løngang blev der til gengæld ikke stjålet noget som helst. Tyven havde brudt hoveddøren op og har været i hele værkstedet men tilsyneladende ikke fundet noget der var værd at stjæle.

29. april 2024 Erhverv, Nordborg

Sponsoraftale sendte godt 23.000 kroner i kassen hos Nord-Als Boldklub

29. april 2024 Erhverv

Gennem sin sponsoraftale med OK og Kvickly Nordborg får Nord-Als Boldklub et stort beløb til foreningens kasse. Sponsorchecken lyder på hele 23.324,04 kroner. Man kan støtte Nord-Als Boldklub ved at tanke hos Kvickly Nordborg. Det er nemlig OK og forhandleren, der udbetaler pengene til foreningen. ”Sponsoraftalen  har stor betydning for Nord-Als Boldklub. Pengene går altid […]

Læs mere...