Spiseriet blev fyldt op med jazz-glade gæster

28. maj 2016 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Spiseriet i Sønderborg lagde for første gang lokale til en god gang frokostjazz – og det var Hans Jørn Wolff All Star Jazzband der brugte instrumenterne.

“Vores banjospiller kom lidt lige i sidste øjeblik. Han bor syd for grænsen og hang fast i grænsekontrollen fordi, de ville se, om han gemte noget i nbanjoen”, siger Hans Jørn Wolf til de godt 70 gæster, der havde husket at bestille plads. Flere havde forsøgt at slippe ind, men den gik ikke. Heldigvis kunne de sidde udendørs på Rådhustorvet og nyde kølige pilsnere, mens musikken flød fra førstesalen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er virkeligt dejligt med sådan en opbakning og fortsætter det, så tror jeg bestemt, at restauratør Allan Jylov har lyst til, at frokostjazz bliver en fast tradition”, siger Hans Jørn Wolf, inden tonerne slippes fri.

29. april 2024 Samfund, Sønderborg

Opsigelsen af tolkeaftalen giver en del bøvl

29. april 2024 Samfund

Opsigelsen af tolkeaftalen betyder, at Sønderborg Kommune snarest muligt skal gennemføre en ny konkurrenceudsættelse af tolkeydelser. Det tager tid, men processen er sat i gang. I mellemtiden giver det os en del bøvl i sagsbehandlingen, hvor vi skal ud og finde andre tolke for at få løst de konkrete opgaver, hvor der er behov for […]

Læs mere...