Blotter anholdt på asylcentret i Sønderborg

2. juni 2016 112 Skrevet af: Michael Kjær

En 49 årig kvinde blev torsdag udsat for en blotter i Sønderskov i Sønderborg. Politiet modtog anmeldelsen klokken 15:23.

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi til SønderborgNYT.

Kvinden havde allerede i går set den sammen blotter på samme sted og genkendte derfor blotteren. Kvinden valgte at følge efter blotteren og tog en række billeder som hun sendte til politipatruljen, som var på vej til stedet.

” I første omgang finde patruljen ikke blotteren, men opdager en person der passer til beskrivelsen på vej mod stranden for enden af Grundtvigs Alle, men det lykkedes ikke patruljen at finde blotteren i første omgang. Da beskrivelsen og billederne passede på en udenlandsk person, valgte patruljen at køre til asylcentret og lidt efter dukkede blotteren op og blev anholdt og sigtet. Blotteren erkendte på stedet såvel hændelse i går samt hændelsen i dag, ” siger vagtchef Erik Lindholdt fra Syd- og Sønderjyllands Politi til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Blotteren er 32 år, kommer fra Kuwait, er statsløs og bor på asylcentret.

5. maj 2024 112, Sønderborg

Ild i en varebil

5. maj 2024 112

Lørdag aften kørte brandbiler fra Station Sønderborg til Sjællandsgade i Sønderborg, fordi der var kommet et opkald om, at en bil stod i flammer. “Det var en varevogn og vi slukkede ilden og vendte retur igen”, siger Beredskab Sønderborgs indsatsleder, Henrik Jacobsen til SønderborgNYT. Her er der billeder fra branden.

Læs mere...