HospiceSønderjylland er med i Kulturnatten

11. august 2016 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

HospiceSønderjylland i Haderslev, det eneste hospice i Sønderjylland, kommer til Kulturnatten.

Det er første gang, vi er repræsenteret ved Kulturnatten. I finder os på Sdr. Havnegade ved siden af skulpturen ”Myten” – Chr. II’s runde bord – og bestyrelsesmedlemmer står klar til at fortælle om støtteforeningens arbejde, skriver bestyrelsen i en pressemeddelelse.

At dette hospice blev en realitet skyldes bl.a. Støtteforeningen for HospiceSønderjyllands indsats. Støtteforeningen for HospiceSønderjylland blev stiftet i 1997 med det formål, at der skulle bygges et Hospice i Sønderjylland. Men først da regeringen i 2003 besluttede, at hvert amt skulle have et hospice, kom der skred i arbejdet, og i maj 2006 kunne HospiceSønderjylland indvies.

Artiklen fortsætter under annoncen

Støtteforeningen støtter fortsat HospiceSønderjylland bl.a. i forbindelse med aktiviteter for patienter og pårørende, ligesom vi yder økonomisk støtte til frivilligt arbejde i tilknytning til HospiceSønderjylland. Foreningens formål er også at udbrede idegrundlaget bag HospiceSønderjylland – derfor er vi tilstede ved Kulturnatten i Sønderborg.

Vi håber også, at flere får lyst til at blive medlemmer af Støtteforeningen for HospiceSønderjylland.

28. april 2024 Kultur, Sønderborg

Igen en helt fantastisk velspillet folkBALTICA-koncert

28. april 2024 Kultur

Lørdag aften blev der spillet masser af folkmusik ved folkBALTICAs udsolgte åbningskoncert i Alsion og flere af tilskuerne nævnte, at de unge musikere på scenen gjorde det helt fantastisk – ikke mindst de unge kvinder, som trådte frem og sang. Albin Paulus, Årets huskunstner, fik også vist, hvor godt han mestrede sine usædvanlige instrumenter. Inden […]

Læs mere...