Postdistrikt 6440 er kommet på nettet – Augustenborg.dk

1. september 2016 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Iværksætter og ildsjæl Jeanette Alsgaard Myllerup fik ideen til en byportal, da hun blev opmærksom på, at en busfuld interesserede medarbejdere fra NaturErhvervsstyrelsen ikke havde fået tilbudt en guidet rundvisning i Augustenborg – det nye hjemsted for deres arbejdsplads.

“Ingen havde fortalt medarbejderne om de mange gode faciliteter, som Augustenborg har at byde på, og de anede ikke, at der er en stor skole, tre børnehaver og en moderne sportshal i byen. Derfor stillede jeg mig til rådighed som “byguide”, og sammen med nogle af byens foreninger, skolen og hallen blev der lavet en rundvisning med forskellige stop gennem byen”, siger Jeanette Alsgaard Myllerup i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Desværre fik byen ikke meget omtale i medierne ifm. styrelsens udflytning – faktisk kunne man på et tidspunkt få det indtryk, at Augustenborg Slot ligger i Sønderborg by. Det kan byportalen forhåbentlig rette op på”, siger hun.

“Under arbejdet med byportalen blev jeg faktisk meget overrasket over, hvor mange foreninger og gode faciliteter, der findes i Augustenborg. Nu er vi klar med en foreningsoversigt og en elektronisk byguide, hvor byens mange forskellige aktiviteter er markeret med balloner på et kort. Pludselig var kortet helt fyldt med balloner, så det skal naturligvis videreformidles til alle potentielle tilflyttere”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeanette Alsgaard Myllerup er translatør og flyttede til Augustenborg sammen med sin mand i 2004. Som tilflytter føler hun sig godt rustet til at fortælle om det at blive en del af et lille samfund, hvor folk stadig hilser på hinanden – også dem de ikke kender, og hvilke fordele og muligheder livet i en lille by bringer med sig.

Byportalen henvender sig ikke kun til tilflyttere, men kan også bruges af turister og lokale, som vil vide noget om, hvad Augustenborg har at byde på.

Augustenborg.dk er et privat initiativ, som drives på frivillig basis.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se den HER