Biler i brand på Vølundsgade i Sønderborg. Formentligt påsat

25. september 2016 112 Skrevet af: Michael Kjær

Klokken 02.55 modtager Syd og Sønderjyllands Politi en anmeldelse om brand i to biler på Vølundsgade i Sønderborg. Det er en ambulance, der tilfældigt kommer forbi, der opdager branden i de to biler.

Ambulancefolkene får hurtigt slukket branden, oplyser vagtchef Erik Lindholdt fra Syd- og Sønderjyllands Politi til SønderborgNYT, men klokken 05.29 indløber endnu en anmeldelse om brand i endnu en bil i Vølundsgade og det viser sig at være den sammen bil som tidligere på natten stod i flammer, som nu var antændt igen.

Artiklen fortsætter under annoncen

” Vi formoder at begge bilbrande på Vølundsgade er påsat og vi er nu i gang med efterforskningen ”, siger vagtchef Erik Lindholdt til SønderborgNYT og opfordrer alle der har set noget eller ved noget om at kontakte politiet på 1-1-4.

7. maj 2024 Politik, Sønderborg

Unge kom med deres bud på et byrum på DSB-grunden

7. maj 2024 Politik

På DSB-grunden, som også huser Ungdomshuset Mejeriet, skal der bygges et kollegie og der er lavet et skitseforslag, som viser, hvordan det kan komme til at se ud. “Det forslag er sendt i udbud og så venter vi og ser, hvem der vil købe grunden og bygge”, sagde byrådsmedlem Didde Lauritzen på en ungeworkshop i […]

Læs mere...