Define: Nature Wild Preshow ventes helt færdig om et års tid

11. november 2016 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Det var en stemningsfuld oplevelse, da lyd- og kunstperfomancen Nature Wild Preshow fandt sted fredag i Sønderborghus og i byens gader. Kunstner Tine Louise Kortermand fra Odense har arbejdet sammen med studerende fra Sønderjyllands Kunstskole for at skabe det flotte værk.

Performancen er koreograferet af den finske danser Taneli Törmä og førte publikum fra Sønderborghus og rundt til forskellige lokaliteter i byen.

Nature Wild Preshow er en del af den elektroniske musik- og kunstfestival DEFINE.

Artiklen fortsætter under annoncen

Performancen tog udgangspunkt i en dagbog, der er skrevet af en krigsveteran, som bosatte sig alene i en skov efter sin hjemkomst, men der trækkes også tråde til lokale fortællinger om krigsveteraner fra 1864.

“Jeg har talt med tre veteraner og havde egentlig troede, at det der fyldte, var ensomhed. Men det var forkert”, siger Tine Louise Kostermand til SønderborgNYT.

“”Det, som optager de hjemvendte soldater er tankerne om familien”, siger hun og fortæller videre, at hendes projekt slet ikke er færdigt.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg regner med, at det er helt færdigt i det kommende år”, siger Tine Louise Kostermand.

Hun arbejder sammen med Den Fynske Opera og DEFINE.

.

30. april 2024 Erhverv, Sydals

Brugsuddeler glæder sig over Kegnæsvej åbnes igen

30. april 2024 Erhverv

Gennem længere tid har der været vejarbejde på Kegnæsvej i Skovby, men på fredag åbnes vejen igen for trafik. “Der bliver lagt asfalt på torsdag og fra fredag kan der køres på vejen”, siger brugsuddeleler Hansjørgen Bonde fra Dagli’ Brugsen i Skovby til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at vejarbejdet har været udfordring. “Og så har […]

Læs mere...