Sønderborgs squashspillere holder jul på toppen af 4. division

10. december 2016 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Forleden drog Sønderborg Squash Clubs hold – Aron Andresen, Ivan Abad,  Stephanie Riding og Poul Henning Midtgård – til Esbjerg  for at spille efterårssæsonens sidste kampe.

SSC lå inden aftenens kampe på en komfortabel førsteplads i divisionen og havde efter de tre foregående kampes 7-1  sejre  selvtilliden i orden, men havde også stor respekt for esbjergenserne .

Det blev en aften med otte spændende kampe, skriver SSC i en pressemeddelelse.

Aron Andresen lagde ud med en 3-2 sejr i jævnbyrdig dyst. Ivan Abad og Stephanie Riding fulgte efter med hver en 3-0 sejr. Poul Henning Midtgaard havde besvær med Esbjergs Rasmus Fredenhardt, der var her og der og alle vegne, men kunne efter et godt spillet 5. sæt føje en 3-2 sejr til SSC på resultattavlen.

Artiklen fortsætter under annoncen

4-0 til SSC efter halvdelen af aftenens kampe, en perfekt start.

Aron Andresen, Ivan Abad og Poul Henning Riding vandt alle deres 2. kamp med 3-0.

Stephanie Riding havde i sin sidste kamp fornøjelsen at møde den livlige Rasmus Fredenhardt, der ofrede sig fuldt ud i en jævnbyrdig fire sæts kamp som esbjergenseren vandt med sætcifrene 11-9, 12-10, 8-11, 11-9 .

SSC kunne tage hjem med den fjerde  7-1 sejr på stribe og kan holde vinterpause på 4 divisionens 1. plads med et pointforspring på 13 til de nærmeste forfølgere.