Mark & Christoffers julekoncert nummer 9 i Kultursalen

Arkivfoto
Arkivfoto
17. december 2016 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Lørdag aften spillede Mark og Christoffer julekoncert for niende gang i Kultursalen i Augustenborg.

“Og det var en idé vi kom på, da de spillede en koncert herude i foråret 2011. Og siden er det blevet ved og ved, så huske at kom og hør deres 10. julekoncert næste år”, sagde Poul Andersen fra Midtals Idrætsforenings Kulturafdeling i sin velkomst.

Mark og Christoffer kom på scenen i herligt humør og kunne fortælle, at de var glade for, at de for anden aften i træk skulle spille for fuldt hus i Kultursalen. Det betyder, at 500 mennesker har købt en billet for at opleve dem.

Artiklen fortsætter under annoncen

Langt fra hjemmet

“Tænk at vi her i aften har trukket gæster helt Mors. Det er jo en helt fantastisk ø, når bare man ser den i kikkert”, sagde Christoffer Brodersen

“Forresten så har vi indspillet en juleplade og den er selvfølgelig med julesange”, sagde Mark Dixon. Og her kunne Christoffer Brodersen supplere:

“Og tidligere har vi indspillet vores yndlingssange. Og køber i begge to, så har i musik til hele året”, sagde han.

I koncerten var der en hyldest til Bob Dylan, som i år har fået Nobelprisen. Og hyldesten var en lille buket af hans kendte sange. I anden del blev der spillet tre sange, der har det tilfælles, at den sanger, der gjorde dem kendte, er død i løbet af året.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det drejer sig om Bowie, Prince og så en, vi ikke vil afsløre navnet på”, sagde Christoffer Brodersen. Og sangene var Life on Mars, Purple Rain – og da de to musikere begyndte på Halleluja, kunne de fleste regne ud, at den sidste sanger var Leonard Cohen.

Alt i alt blev det igen en herlig aften med de to unge gutter. De synger og spiller fantastisk og så kan de underholde. Balancere mellem alvor og sjov.