Sønderborghus: Se Sanne Søndergaard med “Sindssyg Kælling”

Arkivfoto
Arkivfoto
16. januar 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler
Sanne Søndergaard er en af Danmarks skarpeste samfundsrevsere. Kendt fra klummer i Information, bøger som Kære Dødsbog og sine standupshows.
På onsdag kl. 20 står hun klar i Sønderborghus med et af sine til dato mest hudløse shows, hvor hun går i kødet på både medierne, publikum og sågar sin egen omgangskreds og spidder de mange fordømmende røster, hun har mødt gennem tiden som en kritisk og åbenmundet satiriker, skriver Sønderborghus i en pressemeddelelse.
Artiklen fortsætter under annoncen

Los i bagdelen til fordommene

I det nye show smækker Sanne Søndergaard med tungen og sætter spidsen på de absurditeter, vi ikke ønsker at bemærke i hverdagen. Hun banker lige der, hvor samvittigheden er øm, indtil smerten grines væk. Den markante bramfri tone har gennem tiden fået nogle til at kalde hende for en sindssyg kælling, og Sanne Søndergaard svarer tilbage ved at kalde sit nye show netop det.
“I showet tager jeg fat i det, at mange utroligt nok stadig forventer, at kvinder skal “holde kæft og være smukke”. Lever man ikke op til de forventninger, der er til kvinderollen, bliver man straks stemplet som “sindssyg kælling”. Så hvordan tackler man, at alle behandler en, som om man er indlæggelsesparat, bare fordi man er en kvinde og siger sin mening? Kan man græde og hidse sig op uden at bekræfte alle fordomme om sindssyge kællinger? Bliver man skør af at blive kaldt skør? Og hvorfor er det egentlig kun kvinder, der stemples som sindssyge kællinger i en verden, hvor mænd også gør så mange vanvittige ting”, siger Sanne Søndergaard.
Artiklen fortsætter under annoncen

Køn din billet på sonderborghus.dk
29. april 2024 Samfund, Sønderborg

Opsigelsen af tolkeaftalen giver en del bøvl

29. april 2024 Samfund

Opsigelsen af tolkeaftalen betyder, at Sønderborg Kommune snarest muligt skal gennemføre en ny konkurrenceudsættelse af tolkeydelser. Det tager tid, men processen er sat i gang. I mellemtiden giver det os en del bøvl i sagsbehandlingen, hvor vi skal ud og finde andre tolke for at få løst de konkrete opgaver, hvor der er behov for […]

Læs mere...