Per Arnoldi med trio i Sønderborg Jazzclub

Arkivfoto
Arkivfoto
18. januar 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

På søndag kl. 15 er Per Arnoldi med trio på programmet hos Sønderborg Jazzclub i Sønderborghus.

Per Arnoldi er kendt som en af Danmarks store fortællere og ikonskabende billedkunstnere – bassisten  Mads Vinding som en af vores allerbedste jazzvirtuoser – Aage  Tanggaard som en eminent moderne trommeslager og pianisten Søren Kristiansen – som  en gudsbenådet swingende musiker, skriver Sønderborg Jazzclub i en pressemeddelelse.

De fire musikere har gennem et par år optrådt med et show, hvor Arnoldis levende fortællinger om den moderne kunsts noder og unoder kædes sammen med trioens blændende versioner af nogle af jazzens både berømteste og vanskeligste klassikere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er således lagt op til et par timers meget intens oplevelse, når den bredt anerkendte “kvartet” udfolder sig ved årets første jazzkoncert.

Du kan købe din billet HER

28. april 2024 Frivillige, Sønderborg

Flere end 130 gik for Scleroseforeningen

28. april 2024 Frivillige

Inge Buhl fra Augustenborg var iblandt de flere rnd 130, der søndag gik en tur på enten godt to eller godt fire kilometer for at støtte Scleroseforeningen, som havde arrangeret turen, You Go. “Vi meldte os mest af alt for at støtte. At vejret så var fantastisk og gjorde turen ekstra god, er en sidegevinst”, […]

Læs mere...