Nordalsfestival sætter endnu et par navne på plakaten

Arkivfoto
Arkivfoto
27. februar 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Salget af billetter til Nord-Als Musikfestival går forrygende, og meldingerne lyder, at festival-publikummet er godt tilfredse med det ret brede program, der allerede er offentliggjort. Der er under 200 partoutbilletter tilbage og salget af éndagsbilletter går også stærkt, skriver arrangørerne i en mail til SønderborgNYT.

To navne mere på plakaten

Første nye navn på programmet er den rødhårede aarhusianer Karl William, der er en af de mest prisvindende og anmelderroste unge musikere lige nu. Han blev tildelt P3 talent-prisen i 2015, og i 2016 modtog han hovedprisen ved P3 Guld, P3 Prisen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover kan Nord-Als-publikummet glæde sig til at opleve sangerinden Ida Corr. Hun er kendt i den store verden for megahittet “Let Me Think About It”.

Læs mere og køb din billet HER

30. april 2024 112, Sønderborg

Ung mand på elløbehjul set med ‘gevær’ på ryggen

30. april 2024 112

En foreløbig ukendt mand har tirsdag eftermiddag givet anledning til utryghed i Sønderborg midtby ved at køre rundt på et sort el-løbehjul medbringende et geværlignende genstand på ryggen. Vedkommende er iført sort bluse m. hvid stribe, sort vest og hvide sko, skriver politiets vagtchef på X. Et vidne fortæller til politiet, at han har stået […]

Læs mere...