Doxbio: Ærlig, oprigtig og sårbar fortælling om kvinders forhold til sex

Arkivfoto
Arkivfoto
6. marts 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler
Venus – Let’s talk about sex er en oprigtig og poetisk fortælling om unge kvinders seksualitet og den er på lærredet i Sønderborghus* Doxbio onsdag aften.
Flere end 100 unge kvinder dukker op, da filmens to instruktører søger medvirkende til en “erotisk film på kvinders præmisser”.
Over de kommende måneder fortæller kvinderne om deres seksuelle oplevelser og fantasier til filmkameraet, skriver Sønderborghus i en pressemeddelelse.
Artiklen fortsætter under annoncen

Efterhånden som tiden går og historierne bliver flere, begynder en ramme langsomt at tage form, og instruktørerne indser, at de uden at vide det, allerede er i fuld gang med optagelserne til deres film.
En ærlig, oprigtig og sårbar fortælling om kvindernes forhold til sex, om lysten, ulysten, fantasierne, følelserne, opdagelserne og alt det, vi aldrig taler om.
Køb din billet HER
27. april 2024 Erhverv, REGIONALT

Fleggaard: Selvom der skal betales dåsepant så forsvinder grænsehandlen ikke

27. april 2024 Erhverv

Den ellers overvejende pantfri grænsehandel bliver senest 1. januar 2029 pantzone. Det skyldes, at EU-Parlamentet i denne uge har vedtaget den såkaldte emballageforordning for alle EU-lande. Dermed forsvinder den særordning, som Tyskland hidtil har haft på området, skriver BT. Hus Fleggaard venter de på at høre om detaljerne for, hvordan ordningen bliver i praksis. ”I […]

Læs mere...