Jan-Erik Lund igen kåret som årets 7-Eleven-købmand

30. marts 2017 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Købmand Jan-Erik Lund, der driver fem Shell 7-Eleven-butikker i blandt andet Sønderborg er for nyligt blevet kåret til årets købmand i Shell 7-Eleven. Det er anden gang, at Jan-Erik Lund tager titlen som årets købmand.

I ni år har Jan-Erik Lund været købmand i Shell 7-Eleven, og på det årlige købmandsmøde for alle landets 7-Eleven købmænd, blev Jan-Erik Lund kåret som årets købmand for anden gang.

“Jan-Erik Lund har opnået fantastiske resultater i løbet af sine ni år i 7-Eleven. Samtidig med at han har øget antallet af butikker, har han evnet at hæve omsætningen og bibeholde de høje butiksstandarder og den gode service. Det er meget imponerende og også noget af det, vi nu belønner ham for”, siger Jesper Østergaard, adm. direktør i selskabet bag 7-Eleven, i en pressemeddelelse.

4. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Koncertsalen Alsion har fået ny bestyrelsesformand

4. maj 2024 Kultur

Den mangeårige bestyrelsesformand for Fonden Koncertsalen Alsion, Ole Balle, har valgt at fratræde som følge af sin pension og det har udløst en intern bestyrelsesrokade, skriver fonden. Den hidtidige næstformand, økonomichef i Bitten & Mads Clausens Fond, Mads Thomsen, har indtaget formandsposten. Kultur- og Fritidschef i Sønderborg Kommune, Morten Skovmand Fogh, er ny næstformand. Bestyrelsens […]

Læs mere...