Sønderjyllands Symfoniorkester klar med Troldspejlet Reloaded – for hele familien

21. april 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Det er med hele familien i fokus, at Sønderjyllands Symfoniorkester den 4. maj byder velkommen til en aften med musik fra filmverdenen, hvor både superhelte, tegnefilmsfigurer og computertemaer sætter dagsordenen.  

Succesen fra 2015 med koncerten ”Troldspejlet” gentages med ”Troldspejlet ”Reloaded””, hvor der igen skal skabes magi for både børn og voksne med musik, der henvender sig til et bredere publikum end det klassisk musik sædvanligvis rammer.

Det er Jakob Stegelmann, der som konferencier guider publikum igennem de mange eventyrlige filmmelodier i samarbejde med dirigenten Peter Ettrup Larsen. Inden den første ”Troldspejlet” koncert havde Stegemann i mange år drømt om at viderebringe magien fra filmmusik sammen med et symfoniorkester. Og begejstringen for koncerterne var så stor, at ”Troldspejlet ”Reloaded”” igen sætter fokus på magi fra filmverdenens musiske univers til stor glæde for et begejstret publikum.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetsalg på www.billetten.dk.

Billetpriser: Voksne: Kr. 100,00.

Børn: Kr. 50,00.

Familiepakke: 2 voksne og 2 børn: Kr. 250,00.

30. april 2024 112, Sønderborg

Ung mand på elløbehjul set med ‘gevær’ på ryggen

30. april 2024 112

En foreløbig ukendt mand har tirsdag eftermiddag givet anledning til utryghed i Sønderborg midtby ved at køre rundt på et sort el-løbehjul medbringende et geværlignende genstand på ryggen. Vedkommende er iført sort bluse m. hvid stribe, sort vest og hvide sko, skriver politiets vagtchef på X. Et vidne fortæller til politiet, at han har stået […]

Læs mere...