Sydbank støtter BUI-Rock

20. juni 2017 Broager Skrevet af: Ole Kæhler

BUI-Rock er en en-dags festival, der har til formål at generere et så stort overskud, at børne-og ungdomsholdene i fodboldafdelingen, der tæller 214 medlemmer, får så mange penge ind, at de kan komme på ture og deltage i stævner, der ellers ikke havde været muligt, hvis der alene var kontingentkroner til rådighed.

Derfor er det helt afgørende med opbakning fra Sydbank.

“Vi jubler og er super glade for sponsoratet, fonden har tildelt os”, siger Martin Hansen fra Bui-Rock i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

BUI-Rock er udelukkende baseret på frivilligt arbejde og tæller i år: 40 frivillige hjælpere samt 10 rigtig gode amatørorkestre som spiller helt uden betaling samt en bestyrelse på 6 medlemmer. Det er syvende år i træk med festival i Broager.

 

19. maj 2024 112, Sydals

Det er højsæson for have- og naturbrande

19. maj 2024 112

  Efter en lang vinter, hvor frosten har drænet planterne for vand, skal der kun en smule sol til at udtørre naturen og skabe brandfare, oplyser Beredskab Sønderborg. Det er især aske og cigaretskod, afbrænding af haveaffald og brug af ukrudtsbrænder, der er årsag naturbrande. Og mange benytter det gode vejr i Pinsen til grill […]

Læs mere...