STARK fejrer det professionelle håndværk

14. august 2017 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Det kommer på ingen måde til at gå stille for sig, når STARK Sønderborg torsdag forvandler matriklen til en livlig festivalplads til ære for det professionelle kvalitetshåndværk.

Dørene åbnes allerede kl. 7, hvor konferencier Jacob Haugaard sammen med leverandørerne og Ford Engine Power Tour 2017 på p-pladsen står klar til at give håndværkerne på Sønderborg-egnen et fagligt vitamintilskud i uhøjtidelige festivalrammer.

Samtidig disker STARK Sønderborg op med en festivalmenu, der inkluderer pulled pork burgere kreeret for STARK af tv-kokken Carsten Olesen, der også er kendt som Den Skaldede Kok.

Artiklen fortsætter under annoncen

Festivaldeltagerne kan også slå et smut forbi grill-loungen eller hente gratis kaffe og energidrikke i varebilen på p-pladsen, hvor Ford Engine Power Tour 2017 har gjort holdt.

Derudover er der konkurrencer, hvor Sønderborg-egnens festivaldeltagere fx får chancen for at vinde en grill-aften i selskab med Den Skaldede Kok for hele sjakket, ligesom de får en gratis håndværker t-shirt som tak for at bidrage til en god dag.

 

6. maj 2024 Kultur, Sydals

Æ Alsinge kørte til Mommark og så sig selv i tv-udsendelse

6. maj 2024 Kultur

Søndag var Æ Alsinge på knallerttur til først Høgebjerg og derefter Mommark Marina – og når de var det, så er der gode forklaringer på begge del. På Høgebjerg skulle ‘Fidde’, et af prospect-medlemmerne, en lærling, have sit rygmærke – og når det lige skulle udleveres på Høgebjerg, så er forklaringen at det netop var […]

Læs mere...