Gospelfællesskabets kor samler 150 sangere hver uge

29. august 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Hver uge samles omkring 150 sangere i Gospelfællesskabets kor. Derudover flere tilknyttet fællesskabets gospelgudstjenester og andre aktiviteter.

Der er  altid plads til flere i fællesskabet – der er præget af glæde, ægte relationer, omsorg, rummelighed – og ikke mindst tro, håb, kærlighed og en masse gospelsang!

Der er et gospelkor til alle aldre og til alle ambitioner, skriver koret i en pressemeddelelse.

Gospelfællesskabet er også at finde til kulturnatten – i år er det Gospel4Kids og Gospel4Teens der optræder i Riddersalen fra kl. 18 – 19 under ledelse af Malene Birk Olsen og Poul Jeznach Madsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foran slottet kan du møde sangere fra alle korene i Gospelfællesskabets stand.

Du kan finde gospelkorene til mange forskellige arrangementer i Sønderborg og omegn henover efteråret og vinteren – julekoncert i Ketting Kirke, julekoncert i Lysabild Kirke, koncert med Die Herren i Kliplev Kirke, Gospelgudstjeneste i Felsted, Juletræstænding i Sønderborg og meget, meget mere.

Vi glæder os til at se dig

Skulle du have lyst til at deltage i et af korene kan du kontakte May Jeznach Madsen på [email protected] eller på tlf. 31421239 – du kan også finde os under Gospelfællesskabet Sønderborg på Facebook eller på – www.sonderborgfrikirke.dk – eller www.newhopegospelchoir.dk