Mistænkeligt stykke bagage i Københavns Lufthavn forsinkede Alsie Express

12. september 2017 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Tirsdag morgen har der været en såkaldt ’hændelse’ i Københavns Lufthavne der førte til, at politiet afspærrede Terminal 2. Årsagen skyldtes en undersøgelse af mistænkelig bagage.

Afspærringen af Terminal 2 førte til, at Alsie Express afgang klokken 08:15 fra København til Sønderborg først kom afsted klokken 08.55 og landede klokken 09:40 i Sønderborg, 40 minutter senere end planlagt.

Københavns Lufthavne oplyser på deres hjemmeside, at politiet nu har afsluttet operationen i Københavns Lufthavn og afspærringer er ophævet og at der på grund af hændelsen må forvente trængsel i og omkring Københavns Lufthavn og forsinkelser i afviklingen af flytrafikken.

2. maj 2024 Politik, Sønderborg

To partier vil ikke spare på fysio- og ergoterapi til børn og unge

2. maj 2024 Politik

Socialdemokratiet og Enhedslisten ønsker ikke at gennemføre besparelser på fysio- og ergoterapeuter, men vil foreslå at annullere besparelser for en million kroner på netop den støtte til børn og unge. Fordi det står klart, at de foreslåede besparelser på fysio- og ergoterapeutisk støtte til børn og unge ikke kan gennemføres uden kraftige forringelser for hjælpen […]

Læs mere...