Sønderborghus: Kira Skov og Nikolaj Hess spiller i fyldt Teatersal

17. september 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Sangerinden og sangskriveren Kira Skov og pianisten Nikolaj Hess giver søndag eftermiddag koncert i Sønderborg Jazzclub i en fyldt Teatersal i Sønderborghus. De to en har arbejdet sammen i flere forskellige sammenhænge, og har besluttet sig for at tage på Danmarksturné som duo.

“Hvor er det dejligt at se så mange mennesker og nu kan I nyde Kira Skov og Nikolaj Hess gennem et par herlige timer med de optrædendes egne kompositioner, udvalgte sangskriverklassikere og jazzstandards af blandt andre Leonard Cohen, Johnny Cash, Nina Simone, Bob Dylan, Billie Holiday og Gillian Welch”, sagde jazzclubformand Carsten Nicolaisen, inden han kaldte Kira Skov og Nikolaj Hess frem.

Artiklen fortsætter under annoncen

.

7. maj 2024 Frivillige, Sønderborg

Anette Tranekjer: Det er vigtigt jeg kan kere mig om andre hjertepatienter

7. maj 2024 Frivillige

Det er otte år siden Anette Tranekjer meldte sig ind i Hjerteforeningen i Sønderborg og det gjorde hun lige efter en hjerteoperation. Hun syntes, at hun vil gi’ noget igen og det gør hun ved at hjælpe andre, som har en hjertesygdom. “Her i Sønderborg er der 1600 medlemmer i Hjeteforeningen. Altså er Sønderborgs lokalforening […]

Læs mere...