Endnu et krydstogtskib har meldt sin ankomst

20. september 2017 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

I februar annoncerede Sønderborg Kommune, at det var lykkedes at tiltrække det første krydstogtskib til Sønderborg nogensinde. Nu er endnu et anløb bekræftet og sat i kalender. Den 6. juli 2019 lægger MS Albatros for anker i Sønderborg med omkring 800 krydstogtpassagerer.

Det første krydstogtskib ankommer i oktober 2018, men med MS Albatros’ ankomst i juli 2019 vil gæsterne få mulighed for at opleve det danske sommerland i fuldt flor og samtidig opleve en af Sønderborgs helt store traditioner – Ringriderfesten og herunder det flotte ringrideroptog gennem byen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Krydstogtskibene har et enormt potentiale og er et område, som vi i erhvervsudvalget prioriterer højt. Vi har i Sønderborg hele pakken i forhold til at kunne tiltrække krydstogtskibene og dermed både øge kendskabet til Sønderborg-området internationalt og samtidig få flere turister til vores område”, siger erhvervsudvalgsformand Ole Wandahl Stenshøj i en pressemeddelelse.

I flertalsgruppens budgetforslag er turismen fortsat prioriteret, og der er afsat penge til at styrke krydstogtturismen i de kommende år.

30. april 2024 Erhverv, Nordborg

Mikkel Friis-Thomsen er ny kommunikationschef i Danfoss

30. april 2024 Erhverv

Mikkel Friis-Thomsen bliver en del af Danfoss Group Communications & Public Affairs under ledelse af Kasper Elbjørn. Mikkel Friis-Thomsen er en velbevandret kommunikationsleder med erfaring i at drive kommunikationen i virksomheder med høj vækst og ambitiøse bæredygtighedsplaner. Mikkel har bl.a. drevet vellykkede internationale kommunikationsindsatser i både Vestas og Sydbank. Senest har han som chef for […]

Læs mere...