Syng en sang i Nørreskoven

29. september 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Efteråret er en årstid, der altid har inspireret danske forfattere Grundtvig, Jeppe Aakjær, Alex Garff m.fl.  til at skrive sange og salmer, der er blevet en vigtig del af den danske sangskat.

Sange som “Septembers himmel er så blå”, “Nu falmer skoven trindt om land”, ” Æbler lyser rødt på træernes grene” og mange flere hører til blandt de melodier, som rigtig mange altid synger med glæde.

Det bliver der lejlighed til den 7. oktober kl. 15.00 i den gamle skovfogedbolig i Nørreskoven, skriver Foreningen Nygård i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her vil sognepræst Kitty Hovgård Jensen præsentere kendte som mindre kendte sange og salmer for et velsyngende publikum, som på dagen vil blive akkompagneret af Nygårds husorkester: Henning Jensen, klarinet. Christiane Wattenberg, klaver og Ole Andersen, bas.

 

5. maj 2024 Frivillige, Sønderborg

Vi hjælper voldsramte kvinder og børn når de er ude af krisecentret

5. maj 2024 Frivillige

Sønderborg Kvinde- og Krisecenter har en gruppe frivillige, som danner værn om voldsramte kvinder og deres børn, når de er ude af volden og er flyttet fra et krisecenter. “Jeg er uddannet pædagog og stoppede med at arbejde, så jeg kontaktede Sønderborg Kvinde- og Krisecenter og kom efter en tid i ‘huset’ med i efterværnsgruppen, […]

Læs mere...