Tom Buk-Swienty fortæller om bogen Det Ensomme Hjerte

3. oktober 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Mandag den 9. oktober har du muligheden for at komme med til et spændende foredrag med historiker og forfatter Tom Buk-Swienty omkring hans nye bog, som netop et sat på hylderne hos boghandlerne.

“Det Ensomme Hjerte” er den dramatiske fortælling om den unge tysker Hans Horn, der under Anden Verdenskrig bliver hvirvlet ind i det nazistiske Tysklands vanvittige krig og senere emigrerer til Danmark, hvor han bliver praktiserende læge, skriver LOF Syd i en pressemeddelelse.

Bogen er skrevet på baggrund af Hans Horns egne optegnelser og er en stor og usædvanlig fortælling om krigen i Europa, set gennem et følsomt og musikalsk menneske, der på første hånd oplevede de politiske forandringer og ikke mindst krigen på tætteste hold.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er historien om, hvordan den helt almindelige tysker, som hverken var nazist eller havde modet til at gå op imod regimet, oplever nazificeringen af Tyskland og krigen.

Foredraget holdes mandag den 9. oktober kl. 19:00 på Alsion i Sønderborg og er åbent for alle interesserede.

Billetter købes hos LOF Syd på tlf. 73 42 10 10 eller via hjemmesiden syd.lof.dk

4. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Kontrakten er skrevet under – nu kan der rives bygninger ned i Nørager

4. maj 2024 Samfund

Fredag blev kontrakten om nedrivning af Nørager skrevet under og det var et øjeblik præget af refleksion over en lang proces, glæde over lokale kræfter og en forventning om at få det bedste ud af situationen, man er blevet sat i, skriver Salus på deres hjemmeside. Teknisk chef for SALUS Boligadministration, Brian Skou Juhler Larsen, […]

Læs mere...