Kendte YouTubere besøger Nydamskolen

18. oktober 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Tvillingbrødrene Mikkel og Emil Trier var elever på Nydamskolen i Vester Sottrup indtil 2015, hvor de skiftede til Det Blå Gymnasium i Sønderborg. De to 18-årige drenge har nu kæmpesucces med YouTube-kanalen TrierGaming, som 67.000 følgere.

På mandag besøger de deres gamle folkeskole for at fortælle om deres eventyr.

Brødrene er, trods deres unge alder, allerede markante profiler i YouTube-verdenen. De er bl.a. medarkitekter på en ny, stor online anti-mobbekampagne, der starter netop på mandag, den 23. oktober, på alle skoler i København. Håbet er, at skoler i resten af landet vil springe med på kampagnen imod mobning.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi er de ’pæne og ordentlige’ drenge på YouTube. Vi er meget bevidst om, at vi er rollemodeller for rigtig mange børn. Derfor bander vi aldrig i vores videoer, og vi opfordrer til god opførsel online”, siger Emil Trier.

Sammen med broderen Mikkel Trier går han nu i 3. G på Det Blå Gymnasium, men der er også tid og engagement til at pleje de digitale ambitioner:

”Vores YouTube-kanal TrierGaming med over 67.000 følgere er for øjeblikket den danske gamingkanal på YouTube, der får flest views pr. dag – omkring 90.000. I alt har den over 30 mio. visninger. I sommer lancerede vi også en anden kanal – “Trierne” – hvor vi primært videobloggerog den har allerede over 16.000 følgere”, siger Mikkel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Brødrene har for længst fået øje på muligheden for at få en forretning ud af deres talent. Derfor har de lavet selskabet TrierGaming Aps., der ejer en af Danmarks største Minecraft-servere, MeCraft.dk, hvor omkring 10.000 spiller hver dag, og webshoppen triergaming.dk, der sælger merchandise. Nyeste skud på stammen er selskabet Trier Bolig Invest Aps, hvor brødrene investerer i udlejningsboliger.

Fordi der også skal være tid til skolegang, har Trier-brødrene kontrakt med managementbureauet Gonzo Media i København, som bl.a. står for kontakten til de virksomheder, der ønsker at få markedsført deres produkter via sponserede videoer på drengenes kanaler.

Artiklen fortsætter under annoncen

Emil og Mikkel Triers evner er kendt og anerkendt i vide kredse – og var landstrænere for det danske hold til en nordisk landskamp i Minecraft i oktober i år.

30. april 2024 112, Sønderborg

Ung mand på elløbehjul set med ‘gevær’ på ryggen

30. april 2024 112

En foreløbig ukendt mand har tirsdag eftermiddag givet anledning til utryghed i Sønderborg midtby ved at køre rundt på et sort el-løbehjul medbringende et geværlignende genstand på ryggen. Vedkommende er iført sort bluse m. hvid stribe, sort vest og hvide sko, skriver politiets vagtchef på X. Et vidne fortæller til politiet, at han har stået […]

Læs mere...