På Nygård vil fem af de personer, der medvirker i Inge Adriansens nye bog om emnet, Mad og mennesker på Als og Sundeved, give hver deres bidrag til den spændende fortælling om måltider og madkultur i Sønderborg Kommune.
Det gør de den 14. november kl. 19.
- Steen Esben Jørgensen, kendt fra Historiecenter Dybbøl Banke) vil fortælle om fællesspisning i Lysabild, laugsmiddage på Dybbøl og fremstilling af ringriderpølser.
- Marie Louise Risgaard, Skærtoft vil fortælle om Skærtoft Mølle, Skærtoft Brødakademi og arbejdet med at fremstille kvalitetsråvarer.
- Åse Ditlefsen Ferrão, Landdistriktssekretariatet) vil fortælle om Sønderborg Kommunes fødevarestrategi med fokus på lokal fødevareproduktion, god måltidskultur og fremme af folkesundheden.
Og sidst men ikke mindst vil der være mulighed for at nyde Inge Matzens og Martha Thomsens brødtærter som serveres til kaffen i pausen. De vil begge præsentere deres opskrifter.
I aftenens løb vil nogle af fotograf Torben Ulrik Nissens billeder fra bogen blive vist.
Af hensyn til antallet af brødtærter vil vi meget gerne have tilmelding enten pr. mail til [email protected] eller pr. sms til 2041 1965.