Ken Denning er hjemme i Sønderborg – som underviser på Kunstskolen

30. januar 2018 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Billedkunstner Ken Denning bliver underviser på Sønderjyllands Kunstskole.

KEN DENNING er født i Sønderborg. Efter Hf på Statsskolen har han haft fuld gang i uddannelse og karriere på en række forskellige kunstneriske felter.

Han har i de seneste år været fuldtids billedkunstner – en der kan leve af det, skriver Kunstskolen i en pressemeddelelse.

En imponerende række af udstillinger i ind- og udland pryder hans cv: Færøernes Kunstmuseum, Trapholt, Guan Shanyue Art Museum, Shenzhen, Kina og sidst solo på Sønderjyllands Kunstmuseum i Tønder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hans værker er repræsenteret på mange museer og samlinger og han er meget anvendt til udsmykninger i en række udfordrende sammenhænge.

Nu er Ken Denning tilbage i byen som forstærkning af lærergruppen på Sønderjyllands Kunstskole.

Flytningen til de fantastiske nye lokaler i Multikulturhuset på Havnen har i den grad øget søgningen til aktiviteterne på skolen. Og hans første weekendkursus var en ubetinget succes. Ligesom han er med i lærergruppen på det spritnye initiativ, Kunstnerens Værksted, hvor Kunstskolen vil udfordre alle billedkunstneriske talenter med friske og nye input i en krævende værkstedsforløb tre dage ugentligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ken Denning præsenterer sig selv på en ny, stor udstilling i Multikulturhusets sal fra i dag, tirsdag.

8. maj 2024 Erhverv, Nordborg

Vindmølleparken i Lillebælt er et skridt tættere på

8. maj 2024 Erhverv

Projektet for Lillebælt Syd Vindmøllepark omfatter landanlæg i form af tre stationer og nedgravede kabler, der skal sikre tilslutning af VE-strøm til det overordnede elnet. Projektet har krævet, at der for hver af de tre stationer blev lavet et plangrundlag bestående af lokalplan, kommuneplantillæg og miljøvurdering af planerne. De tre stationer har således kørt i […]

Læs mere...