Damefrokostbilletter sælges 10. marts i Broager Sparekasse Skansen

31. januar 2018 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Byfesten i Sønderborg håber igen på godt vejr i Kristi Himmelfartsdagene fra den 10. til den 13. maj. Det kan nemlig tydeligt aflæses på regnskabet.

Det store arrangement i Kristi Himmelfartsdagene i 2017 med Sternfahrts 3000 brandmænd og godt vejr gav et resultat til ungdomsarbejdet på  400.000 kroner til fordeling blandt de tre klubber, Brydeklubben Alsia, Vidar-Ulkebøl Håndbold og Ulkebøl Gymnastik, der står bag Byfesten i Sønderborg. Det gode økonomiske resultat lykkes kun på grund af de mange besøgende på Ringriderpladsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der var virkelig gang i Ringriderpladsen i 2017, og det håber Byfesten også bliver muligt i 2018.

Byfesten i Sønderborg, Kjærs Tivoli og kræmmermarkedet er igen i år klar til at give byens besøgende og de lokale borgerne en god oplevelse med bl.a. E-sport som noget nyt på programmet.

Det gode vejr er bestilt, og de mange hjælpere arbejder lige nu på højtryk for at få arrangementet op at køre, skriver Byfestens arrangører i en pressemeddelelse.

Salg af billetter til årets damefrokost flytter i år fra Alsion til Broager Sparekasse/Skansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetsalget foregår lørdag den 10. marts fra kl. 8.00

Se billeder fra Damefrokosten 2017 HER

1. maj 2024 Politik, Sønderborg

Borgmesteren holdt en 1. maj-tale om velfærd og krig

1. maj 2024 Politik

Gennem årene er der sat spørgmålstegn ved, om der er brug for en kampdag eller en kamp. Har vi ikke opnået stor velstand og fået et godt velfærdssamfund? Er der noget at kæmpe for som socialdemokrat eller som fagforening? Sådan indledte borgmester Erik Lauritzen sin 1. maj-tale fra talerstolen ved FH Sønderjyllands 1. maj-arrangement i […]

Læs mere...