Flere forandringer venter kommunens medarbejdere

1. februar 2018 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

På onsdagens byrådsmøde blev de kommunale direktørers ansvarsområder godkendt af politikerne, så nu er vejen banet for at ændre i selve organisationen, hvor en del medarbejdere skal flyttes og nogle stykker skal have en fyreseddel. Afskedigelserne af ledere og chefer sker i denne uge – og øvrige afskedigelser finder sted senest med udgangen af marts, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Omplacering af personale, herunder beskeder om evt. flytninger gennemføres i 1. kvartal.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Stillingsændringer for ledere og chefer udmeldes i uge 5.

Andre ændringer

Lufthavnen fastholdes som selvstændig niveau 3 enhed under kommunaldirektøren.

IT-service placeres som niveau 3 enhed under Strategi & Udbud.

Ungekoordinatoren fastholdes organisatorisk i Kultur, Idræt og Fritid, men løser opgaver i koordination med Ungecenteret.

Flytning af Risiko og Forebyggelse til Service& Ejendomme, samt Forsikring til HR fastholdes, idet der udarbejdes en vurdering af de enkelte stillingers tilhørsforhold forud for flytningen. I forbindelse med opdelingen foretages en økonomisk analyse af det samlede beredskabsområde.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

 

5. maj 2024 112, Sønderborg

Ild i en varebil

5. maj 2024 112

Lørdag aften kørte brandbiler fra Station Sønderborg til Sjællandsgade i Sønderborg, fordi der var kommet et opkald om, at en bil stod i flammer. “Det var en varevogn og vi slukkede ilden og vendte retur igen”, siger Beredskab Sønderborgs indsatsleder, Henrik Jacobsen til SønderborgNYT. Her er der billeder fra branden.

Læs mere...