Åbent hus i sportsrideklubben i Huholt

13. maj 2021 Sport

Fra torsdag morgen klokken otte og frem til klokken 20 er det åbent hus i Sønderborg Sportsrideklub i Huholt, hvor der bydes på forskellige aktiviteter og også vises dressurridning, spring og meget andet.

Der har været en workshops, hvor børn blandt andet kunne lave deres egen kæphest og det var der en mindre pige, der havde gjort.

“Skal I se min kæphest kan springe”, sagde hun til dem, der stod i ridehallen og så blev der sprunget over en mælkekasse.

Åbent hus i Huholt er en del af ‘Aktiv sammen’, hvor sportsrideklubber i hele landet inviterer gæster indenfor og målet er, at der bliver tjent nogle penge.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Indtægterne bliver lagt i en fælles kasse og så kan de enkelte rideklubber søge fra puljen”, siger Maria Kjær Elsner fra den lokale sportsrideklub.

“Vi har også en masse konkurrencer, hvor der er fine præmier fra Park by Mens Cut og andre”, siger hun til SønderborgNYT.

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Autocampere får nye p-pladser – det skal få dem væk fra Slotskajen

30. juni 2022 Samfund

Politikerne i Teknik-, By- og Boligudvalget har tilbage i februar udpeget tre områder, som i en forsøgsperiode skal fungere som P-plads for autocampere og trække autocamperne væk fra Slotskajen. “Forvaltningen har fundet otte områder og vi valgte de tre af dem”, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. Hun fortæller, at det vigtige er, at pladserne […]

Læs mere...