Året jule-cd er snart klar til at komme under træet

26. september 2014 Kultur

cover

Der knokles, der knokles endda meget hårdt, når Sønderborg Gospel Choir i samarbejde med Gospel for Kids samt Gospel for Teens,  indspiller deres jule-cd, akkompagneret af Per Nielsens trompetspil på det ene nummer.

Men inden da skal gospelkorene lægge mange timer i studiet, for det er hårdt arbejde at indspille en cd. Især når man, som gospelkoret, er ærekær, og absolut kun vil have det bedste af det bedste med på skiven. Det kræver af og til at en sang skal tages om igen og igen, men hvad gør det, når man ved at slutresultatet bliver forrygende. Sådan må medlemmerne af gospelkoret tænke, for de lægger liv og sjæl i arbejdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skulle hele cd’en indspilles på engang, ville det tage i omegenen af 16 timer. Det er selvfølgelig ikke realistisk og derfor foregår indspilningen også over flere omgange. Aften efter aften sniger timerne sig afsted, mens korleder May Jeznach Madsen og koret sveder. Klik på linket nedenunder, og se billeder fra torsdag aften, hvor der blev indspillet tre nye numre til cd’en, som foriøvrigt bliver udgivet ved en forrygende releasekoncert i Marie Kirken sidst i november.

Se billeder fra aftens optagelser her .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk