Pris: Årets Galoche til en der ikke går i små sko

10. oktober 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag aften er det 10. gang Sønderborg Salgs- og Reklameforening uddeler Årets Galoche.

Joan Lott Carlsen skal overrække Årets Galoche til en, der virkeligt fortjener prisen.

Joan Lott Carlsen skal overrække Årets Galoche til en, der virkeligt fortjener prisen.

Artiklen fortsætter under annoncen

De mennesker, der har fået Årets Galoche tidligere og også den person, der skal have den overrakt fredag aften, skiller sig ud fra den store masse på den allerbedste måde.

“Den person, der får prisen tildelt fortjener den helt og fuldt. Det er nemlig en person, der er dybt engageret i Sønderborg og har evnen til at bære os andre fremad. Altså er det en person, der er vigtig for os allesammen”, siger formanden for Sønderborg Salgs- og Reklameforening, Joan Lott Carlsen til SønderborgNyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er så let at have et sort syn på tingene og snakke løs om det negative – så vi synes, det er vigtigt, der er mennesker, der evner at se lyst og får os til at løfte blikket og hæve os selv derop, hvor vi begynder at gøre noget ved tingene”, siger Joan Lott Carlsen.

Når prisen hedder Årets Galoche, så tænkes der selvfølgelig på en bronze-beklædt galoche i størrelse 48, så er det nærmest indlysende, at den aldrig vil blive givet til sønderborgensere, der helst går i små sko. Sådan en er bare umulig at lave.

Artiklen fortsætter under annoncen

I stedet har SSR fået fremstillet en lille statue, hvor fremtidens prisvindere får graveret deres navn ind.

“Den gives kun til positive og visionære mennesker, der viser os, at vi ikke bare skal sætte os ned og vente på, der er nogle, der kommer og redder os. De viser os, hvordan vi selv skaber vækst, visioner og værdi i vores område”, siger Joan Lott Carlsen.

Hvem der får prisen?

Det er en hemmelighed lige indtil vedkommende bliver kaldt op ved generalforsamlingen i Sønderborg Salgs- og Reklameforening fredag aften.

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNyt kan dog afsløre, at det er en person, der om nogen fortjener prisen.

 

28. februar 2024 Sønderborg, Frivillige

Unge ensomme kan få hjælp af andre unge

28. februar 2024 Sønderborg

Vi er nødvendige, fordi der er rigtigt mange unge i Sønderborg, som er ensomme. Og det bliver ikke lettere at håndtere, når ensomhed blandt unge er et tabu, siger tre unge kvinder, som er frivillige i foreningen Ventilen, Ven-til-en, der holder til i Mejeriet. “Når der er ensomme unge, der hører om os, så går […]

Læs mere...