Årets Galoche til fantastisk virksomhedsejer

1. oktober 2015 Kultur

Efter en kort gennemgang af prismodtagerens virke, konkluderer overrækkeren af Årets Galoche i Sønderborg Salgs og Reklameforening, at alle medlemmer vil være enige med bestyrelsen i, at alle kriterier for at modtage prisen er opfyldt: Gå nye veje – gøre en forskel – udvikle området – sætte det på landkortet – være til inspiration.IMG_1509

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og jeg kan så yderligere fortælle, at prismodtageren bruger mange, mange millioner hvert år på at støtte områdets aktiviteter indenfor bl.a. sport og kultur. Og hvis jeg havde en violin, og hvis vores prismodtager ikke var så beskeden, som han er, ville han måske spille et stykke for os. Det er ikke sikkert, vi ku’ høre, hvad det var, han spillede. For ifølge prismodtagerne selv, spiller han ikke så godt”, siger Leif Maibom ved overrækkelsen på foreningens generalforsamling torsdag aften.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men det er kun fordi, beskedenhed er hans varemærke. Og beskedenheden gælder også prismodtagerens kone, der naturligvis også er en meget stor del af successen. For vi ved jo, at bag enhver mand, står der en kone – og tænker: Han skal nu snart klippes i nakken”, siger den altid humoristiske revydirektør.

“Og vores prismodtager har bestemt heller ikke bygget dette op a-lene. Han har bygget det op med Lene. Og nu er jeg sikker på, at I alle har gættet, hvem prismodtageren er – så jeg kan bare sige: Der er direktører – og så er der Bent Jensen, Linak”, siger Leif Maibom.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk