Årets ildsjæl: Thomas Bjørn-Lüthi fra Sønderborg Volleyball Klub.

18. april 2015 Sønderborg

Årets Ildsjæl: Thomas Bjørn-Lüthi fra Sønderborg Volleyball Klub (SØVK)

” width=”261″ height=”300″ /> Thomas Bjørn-Lüthi fra Sønderborg Volleyballklb.

Thomas Bjørn-Lüthi har været frivillig i Sønderborg Volleyballklub i 7år.  Siden 14 dage efter at Thomas Bjørn-Lüthi flyttede til Sønderborg har han været en det af SØVK.  Han har i de 7 år ydet en stor indsats for klubben, både for kids, ungdom og voksne.

Han har været med til at løfte det sportslige niveau i klubben, hvilket bl.a. kan ses på klubbens ungdomshold. De deltog i 2014 i det Danske Volleyball Mesterskab, hvor det blev til en flot 5. plads.

For tiden har han begge klubbens Danmarksseriehold under sine vinger. Også her er der ambitioner om at løfte det sportslige niveau så holdene kan komme i top 3 indenfor de kommende år, og eventuelt rykke op i 2. division.

Humlehøj Skolen nyder også godt af hans store volleyball kompetence, da han frivilligt underviser i volleyball på skolens idrætsklasser.

Udover at være et stort aktiv i Sønderborg Volleyball Klub er han også meget aktiv i Dansk Volleyball Forbund, hvor han bl.a. har været med til at udvikle og organiserer Dansk Volleyball Galla og Dansk Pokal Final 4 Finaler.

11148940_10207113343571030_672508890_n

Thomas Bjørn-Lüthi sammen med volleyball pigerne

Anden information om Thomas Bjørn-Lüthi:

Sideløbende med sin store frivillige foreningsarbejde er Thomas Bjørn-Lüthi også en rigtig ildsjæl. Han er i fuld gang med at opbygge et iværksættereventyr i virksomheden FBL Management. Her kommer de mange tillærte organiserings- og ledelseskompetencer fra det frivillige arbejde til sin fulde ret.

 

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk