Årets nye Initiativ: KFUM Spejdernes ”Kraftcenter Dybbøl” kan vinde

30. marts 2017 Kultur

Ved Fritidsfesten i Humlehøjhallerne skal der fredag uddeles hæder til Årets nye Initiativ og blandt de nominerede er KFUM Spejdernes “Kraftcenter Dybbøl”.

KFUM Spejderne i Dybbøl har gennem de sidste to år arbejdet på at udvide de fysiske rammer. Det er lykkedes ved, at de har fået fat i det tidligere soldaterhjem ved kasernen. Med den ekstra plads opstod ideen om at skabe “Kraftcenter Dybbøl”, hvor der ud over spejderne også er plads til andre foreninger i byen, grundejerforeninger, seniorer, dagplejere, Dybbøl IU´s fodboldafdeling m.v.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det nye er, at spejdergruppen med den ekstra plads kan stille rammer til rådighed for andre. Det har allerede resulteret i fælles Sankt Hans-aften. Kraftcenteret kan bruges til opbevaring af udstyr til de nye boldbaner, og der kan holdes møder. Både planlægning, erhvervelse og nedtagning af soldaterhjemmet, projektering af kraftcenteret og fundraising er foretaget af frivillige blandt spejdere og forældre.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Politik, Sønderborg

Borgerne kan stadig tippe kommunen om ulovligheder via Whistleblowerordningen

8. februar 2023 Politik

På Økonomiudvalgsmødet onsdag var der enighed om, at Whistleblowerordningen skal fortsætte som hidtil og det var der bred enighed om, siger borgmester Erik Lauritzen umiddelbart efter mødet. Whistleblowerordningen for medarbejdere og leverandører er lovpligtig, men Byrådet har tidligere besluttet, at borgere også skal have adgang til at bruge ordningen. Fra borgerne kom der 26 henvendelser, […]

Læs mere...