Årets nye Initiativ: KFUM Spejdernes ”Kraftcenter Dybbøl” kan vinde

30. marts 2017 Kultur

Ved Fritidsfesten i Humlehøjhallerne skal der fredag uddeles hæder til Årets nye Initiativ og blandt de nominerede er KFUM Spejdernes “Kraftcenter Dybbøl”.

KFUM Spejderne i Dybbøl har gennem de sidste to år arbejdet på at udvide de fysiske rammer. Det er lykkedes ved, at de har fået fat i det tidligere soldaterhjem ved kasernen. Med den ekstra plads opstod ideen om at skabe “Kraftcenter Dybbøl”, hvor der ud over spejderne også er plads til andre foreninger i byen, grundejerforeninger, seniorer, dagplejere, Dybbøl IU´s fodboldafdeling m.

Artiklen fortsætter under annoncen

v.

Det nye er, at spejdergruppen med den ekstra plads kan stille rammer til rådighed for andre. Det har allerede resulteret i fælles Sankt Hans-aften. Kraftcenteret kan bruges til opbevaring af udstyr til de nye boldbaner, og der kan holdes møder. Både planlægning, erhvervelse og nedtagning af soldaterhjemmet, projektering af kraftcenteret og fundraising er foretaget af frivillige blandt spejdere og forældre.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Stor konference i Sønderborg flyttes til oktober

14. april 2021 Erhverv

Corona-pandemien får endnu engang arrangørerne af ’Impact The Future’ til at udskyde konferencen i Sønderborg til oktober måned, som ellers var planlagt til at finde sted i juni måned. Arrangørerne oplyser i en mail, at udskydelsen skyldes usikkerhed omkring afholdelse af større events, hvor deltagere skal mødes fysisk og oplyser samtidig, at hvis Corona-situationen fortsat […]

Læs mere...