Årets Ringrider Pilsner er sendt ud i butikkerne

8. juni 2018 Kultur

Fredag eftermiddag samlede en hel del mennesker sig i Wohlenbergs gårdhave og anledningen var, at årets Ringriderpilsner fra Fuglsang Bryggeriet sendes på gaden.

“Det er dejligt, der er kommet så mange og det viser jo, at varme giver tørst”, sagde Ringriderfestens formand, Jes Andersen. Herolderne var også med, så ølsmagerne kunne høre de toner, der følger med Ringriderfesten.

“Der er en månedstid til festen begynder. Fire fantastiske dage. En gammel tradition, der løbende krydres med fornyelser”, sagde formanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som afslutning på formandens lille tale om ringriderfest og Ringrider Pilsner blev der rundet flot af med et enkelt ord. Nemlig: “Skål”

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 112, Sønderborg

Ingen spritbilister anholdt i første julefrokostweekend

6. december 2021 112

I fredags tog politiet hul på de traditionelle spirituskontroller i den syd- og sønderjyske trafik forud for julen. På trods af at det var den første af de traditionelt store julefrokost-weekender har der generelt været meget stille i nattelivet, ligesom der ikke noteret en eneste spiritusbilist i politikredsen fredag og lørdag nat. ”Corona-situationen har nok […]

Læs mere...