Årets sidste arrangement i Rosenkreds Sønderborg og Omegn

8. oktober 2017 Kultur

Alle er velkomne til årets sidste hyggelig og festlige aften, hvor vi ser tilbage på rosenkredsens arrangementer fra året der gik, ledsaget af billeder på storskærmen.

Det er i Ulkebøl Forsamlingshus onsdag den 25. oktober kl.19, skriver Rosenkreds Sønderborg og Omgn i en pressemeddelelse.

Der trækkes lod om roser blandt de tilstedeværende, der har stemt ved årets rosenfestival. Der vil også blive udtrukket spændende roser, som gevinster på adgangsbilletterne.

Kom og hør Erik Scherning og Lars Bengtsons spændende indslag om farver, opbygget omkring ledsageplanter til roser og hvilken farver der klæder hinanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med de rigtige planter omkring og imellem roserne bliver bedene endnu smukkere

I løbet af aftenen er der valg til kredsledelsen.

Sædvanen tro vil der også denne aften være auktion over et begrænset antal spændende roser og stauder.

Der kan købes kaffe og kage i forsamlingshuset, egen forplejning må ikke medbringes, fordi vi ikke betaler leje af forsamlingshuset.

Entré 30 kr. for medlemmer, 40 kr. for ikke-medlemmer.

Tilmelding på 5137 2021 eller rosenkredssonderborg@gmail.com

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Politik, Sønderborg

Borgerne kan stadig tippe kommunen om ulovligheder via Whistleblowerordningen

8. februar 2023 Politik

På Økonomiudvalgsmødet onsdag var der enighed om, at Whistleblowerordningen skal fortsætte som hidtil og det var der bred enighed om, siger borgmester Erik Lauritzen umiddelbart efter mødet. Whistleblowerordningen for medarbejdere og leverandører er lovpligtig, men Byrådet har tidligere besluttet, at borgere også skal have adgang til at bruge ordningen. Fra borgerne kom der 26 henvendelser, […]

Læs mere...