Årsmøde: Ligeværd Sønderborg lever i bedste velgående

11. maj 2019 Sønderborg

Ligeværd Sønderborg havde den årlige generalforsamling forleden, hvor formanden, Jørn Thrane, gjorde rede for stort og småt gennem det forgangne år.

“Selvom vi forlod Landsforeningen Ligeværd, og har lagt ryg til trusler, løgne, stævninger og så videre, så lever vi stadig i bedste velgående. Det bliver vi ved med, så længe der er brug for en foreningen som vores. Og vi lader os ikke true eller knægte af hverken af formand for foreningsfællesskabet Ligeværd Jørgen Lehmann Petersen eller hans partisoldat, den ansatte leder i Ligeværds landsforening, Esben Kullberg”, sagde Jørn Thrane.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lokal succes

Ligeværd Sønderborgs bisiddere er en stor succes.

“Men jeg må altså sige, at de personer, der ønsker vores hjælp, skal være ærlige overfor deres bisidder og ikke mindst sig selv”, sagde formanden.

Ligeværd Sønderborg starter her efter sommerferien op med et sikkerhedskursus i sikkerinternet, som skal hjælpe foreningens unge med at undgå at falde i svindlernes garn.

Formanden kritiseres tit

“Jeg er igen – selvfølgelig af tredje person – blevet kritiseret for at være efter medarbejderne i Sønderborg Kommune, især medarbejderne fra Børn og Unge Teamet. Lad mig nu endnu engang slå fast, at jeg alene er efter de medarbejdere, der ikke opfører sig som man bør, når man har et så stort ansvar, er sagsbehandler, for mennesker i nød”, sagde Jørn Thrane.

Artiklen fortsætter under annoncen

“De enkelte medarbejdere gør i de flestes tilfælde et pænt og sobert arbejde, men de tør ikke at sige fra over for en inkompetent og uduelig ledelse. Det er især tydeligt i forvaltningen Social og Senior, hvor en kontorchef bøjer loven i de retninger, det passer hende og så bagefter forsøger at lyve sig ud af at have gjort det”, sagde formand Jørn Thrane.

Ny i bestyrelsen

Alan W. Mortensen trak sig ud af bestyrelsen og er nu menigt medlem.

Conny Hauge erstatter Alan W. Mortensen i bestyrelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ligeværd Sønderborg støtter unge med særlige behov og er med til at sikre, at de får de tilbud fra kommunen, som er de rette til den enkelte.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Nordborg, Frivillige

Nu er Frivilligfesten begyndt

24. september 2021 Nordborg

Fredag middag kunne borgmester Erik Lauritzen byde velkommen til omkring 900 frivillige, som var kommet til Frivilligfest i Nordals Idrætscenter, hvor byrådsmedlemmer, kommunalt ansatte og Ellen Trane Nørby fra Folketinget har rollen som tjenere. “Det er dejligt, at vi kan være sammen igen og dejligt at vi nu får gang i mange af vores traditioner”, […]

Læs mere...