AART architects A/S skal indrette Multikulturhuset

2. december 2016 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Vinderprojektet for indretningen af det nye Multikulturhus er fundet. Det bliver et mødested for fortid og fremtid med fremtidens teknologier som bærende element. Det valgte projekt satser især på at pirre øjet gennem smukke laserprojektioner og befordre indlevelse og oplevelse gennem interaktive digitale installationer.

Laserlys bliver en integreret del af bygningens arkitektur, når mørket falder på.

Det bliver som at træde ind i en ny verden. Lys leder dig på vej, lys giver dig informationer, lys skaber behagelige stemninger og udfordrer samtidig dit øje, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Brugerne af det kommende Multikulturhus på ByensHavn mødes af et stærkt visuelt udtryk, der understøtter funktionaliteten i huset. Med sit specialdesignede inventar og mange digitale installationer træder det i karakter som en moderne dagligstue, der gør huset til byens naturlige mødested. Bygningerne kommer til at rumme Sønderjyllands Kunstskole, en filial af Det Tyske Bibliotek, Blblioteket Sønderborg, samt en række fælles funktioner som café og multisal.

Vinderprojektet er udformet af AART architects A/S, der også har tegnet selve bygningen. Og der er da også en stor grad af harmoni mellem arkitektur og interiør.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk