AART architects A/S skal indrette Multikulturhuset

2. december 2016 Kultur

Vinderprojektet for indretningen af det nye Multikulturhus er fundet. Det bliver et mødested for fortid og fremtid med fremtidens teknologier som bærende element. Det valgte projekt satser især på at pirre øjet gennem smukke laserprojektioner og befordre indlevelse og oplevelse gennem interaktive digitale installationer.

Laserlys bliver en integreret del af bygningens arkitektur, når mørket falder på.

Det bliver som at træde ind i en ny verden. Lys leder dig på vej, lys giver dig informationer, lys skaber behagelige stemninger og udfordrer samtidig dit øje, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Brugerne af det kommende Multikulturhus på ByensHavn mødes af et stærkt visuelt udtryk, der understøtter funktionaliteten i huset. Med sit specialdesignede inventar og mange digitale installationer træder det i karakter som en moderne dagligstue, der gør huset til byens naturlige mødested. Bygningerne kommer til at rumme Sønderjyllands Kunstskole, en filial af Det Tyske Bibliotek, Blblioteket Sønderborg, samt en række fælles funktioner som café og multisal.

Vinderprojektet er udformet af AART architects A/S, der også har tegnet selve bygningen. Og der er da også en stor grad af harmoni mellem arkitektur og interiør.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 Samfund, Sønderborg

Kong Christian Xs Bro lukkes for al trafik

22. september 2023 Samfund

Sønderborg Kommune udfører det årlige eftersyn af Kong Christian Xs Bro og i den forbindelse spærres broen for al trafik. Lukningen sker onsdag den 27. september fra klokken 22.00 til torsdag den 28. september klokken 04.00 og gælder kørende trafik samt cyklister og gående, skriver Sønderborg Kommune. Der vil blive sat busser ind mellem togstationen […]

Læs mere...