Aase Nyegaard: DIs erhvervs-måling er meget alvorlig

3. september 2014 Erhverv

Tidligere borgmester Aase Nyegaard, der nu er viceborgmester har læst DIs vurdering af erhvervsvenligheden i Sønderborg igennem. Hun siger, at det er yderst alvorligt:

Aase Nyegaard vil nærlæse DI-undersøgelsen og rette op på de punkter, der halter.

Aase Nyegaard vil nærlæse DI-undersøgelsen og rette op på de punkter, der halter.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Der står jo nærmest, vi ikke vil have erhvervsliv, men sådan er det jo ikke, siger Aase Nyegaard til SønderborgNyt. At indholdet i målingen ikke er godt for Sønderborg, kan enhver, der kigger på vurderingen, se.

DIs måling dækker det seneste år. Hvis man firkantet kunne sige, at alt er borgmesterens skyld, så ville Aase Nyegaard skulle tage ansvaret for halvdelen af skylden fra den nuværende borgmester.

  • Vi må i gang med at nærlæse på de parametre, hvor vi går tilbage og så skal vi snakke om, hvad vi så gør, siger hun. Bortset fra at der er en meget lille forbedring på området: Udlicitering, så går det tilbage på resten.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

Og fremgangen på det ene område svarer til, at man på den gamle 13-skala går fra et 3-tal til et 5-tal med pil nedad.

  • Jeg vil prøve at få dækningsafgiften helt væk allerede nu, siger Aase Nyegaard, som helt i tråd med erhvervsudvalgsformanden sætter sin lid til, at det kommende vækstråd vil løfte på de øvrige områder.

  • Og så skal vi have set, hvad det er, som Erhvervskontakten laver, siger hun.

Se skemaet fra Dansk Industri: HER

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2023 Kultur, Sønderborg

Karen Willesen viser sine EXIT-værker frem

23. september 2023 Kultur

Søndag den 1. oktober kan du komme indenfor hos Karen Willesen på Slotsbakken 1a i Sønderborg og se hendes seneste værker i en udstilling, som hun kalder EXIT. “Der er en lettelse, taknemlighed og glæde i billederne og det er sådan, jeg oplever den udvikling, jeg er i”, siger Karen Willesen og forklarer, at EXIT […]

Læs mere...