Aase Nyegaard: Godt signal fra byrådet

1. oktober 2014 Erhverv

Det er et godt signal fra byrådet, at dækningsafgiften falder bort fra årsskiftet – og værdien ligger nok mere i signalet end selve beløbet.

Fælleslistens Aase Nyegaard er især glad for pengene til erhvervsområdet.

Fælleslistens Aase Nyegaard er især glad for pengene til erhvervsområdet.

“Vi viser, vi kommer erhvervslivet i møde og selvom vi har lavet et godt budget med mange initiativer, så skal der stadig effektiviseres”, siger Aase Nyegaard fra Fælleslisten.

Til Venstre siger hun:

“Vi er godt tilpas med skattestigningen – og den stemte vi ikke for, bare for at rulle den tilbage igen året efter”, siger hun.

Venstres Karsten Schøn havde nævnt, at den store tilbagegang ved valget, som fælleslisten fik, kunne have fået medlemmerne til at overveje, om det mon skyldtes skattestigningen. Han husker at tilføje, at Venstre var imod – og gik frem ved valget.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Kultur, Sønderborg

Vind billetter til Opera on the Rocks i Koncertsalen Alsion

30. november 2022 Kultur

Glæd dig til den usædvanlige blanding mellem opera og rock. En helt unik, musikalsk oplevelse, som uden tvivl vil begejstre alle lige fra opera- til rockelskere, når numre som Nessun dorma, O mio babbino caro, Winterstürme, The Show must go on, Phantom of the Opera, Ace of Spades og Black Sabbath blander genrer. Vind billetter […]

Læs mere...