Adskillige weekend-indbrud

23. maj 2016 112

På Drosselvej blev der stjålet smykker efter en rude blev knust med en hækkesaks natten mellem lørdag og søndag og på Hertug Hans Vej kom en gerningsmand ind ved at kravle op på taget og brække et badeværelsesvindue op. Alarmen gik, da manden kom ind i en gang og så stak han af fra stedet.

Det fortæller Peter Baum fra Sønderborgs politi.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

På Parkgade blev et kældervindue brudt op og her blev der stjålet en vielsesring og 1.

Artiklen fortsætter under annoncen

500 kr. i kontanter.

På Primulavej kom en mand hjem kl. 03:02 natten til søndag og bemærkede, at der stod to cykler i hans indkørsel. Da han kom ind i huset og tændte lys på sit værelse så han en arm der blev stukket ind gennem et vindue men den blev hurtigt trukket ud igen, da lyset blev tændt. Manden sikrede sig cyklerne, som er afleveret til politiet.

“Her er tyvene velkomne til at hente dem”, siger Peter Baum.

Flere indbrud

På Sundgade blev der natten mellem lørdag og søndag stjålet en bærbar PC hos en 79-årig mand. Manden så tre mistænkelige personer, to høje mørke fyre og en der var lidt lavere, køre fra stedet i en mindre lys personbil, formentlig en Toyota.

På Lilleskovvej i Augustenborg blev en rude knust i en terrassedør natten til søndag. Tyven har været i hele huset, men det er endnu ikke klart, hvad der blev stjålet.

Det er det på Vissinggade. Her blev der stjålet 100 euro i kontanter og på Langbrogade blev der stjålet både smykker og kontanter ved et indbrud.

800 kr. i kontanter, en PC, en værktøjskasse og to skruemaskiner var udbyttet ved et indbrud på Oehlenslagersgade. Her var tyvene kommet ind ved at knuse en rude i en terrassedør.

Fra en lejlighed på Kærvej blev der stjålet en pung med 50 kr. og to armbåndsure fra en 79-årig mand og fra en lukket have på Slotsgade i Gråsten blev der stjålet to terrazzofigurer. Her har politiet overvågningsbilleder, der nu skal kigges igennem.

På Arnkilgade blev det ved forsøget. Her lykkedes det ikke for tyvene at komme ind. De har dog efterladt sig en knust rude.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 48)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk