Adventure-race 1864 kommer til Sønderborg Slot

21. august 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

Når startskuddet lyder ved midnat op til lørdag den 30 august og de første deltagere i Adventurerace 1864 bliver sendt afsted, er det med start ved Dannevirke i Tyskland.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herfra skal de i ly af natten følge i soldaternes fodspor tilbage til Sønderborg, mens de undervejs bliver udfordret til lands, til vands og i luften.cyclists in motion

– Ideen bag racet er, at bruge historien til at skabe et race på tværs af landegrænserne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Undervejs kommer deltagerne fordi flere af de steder, der havde stor betydning for krigen i 1864, og de kommer til at kæmpe en hård mental og fysisk kamp – ligesom soldaterne gjorde, siger arrangør Steffen Lemming.

Det er første gang, at Adventurerace 1864 bliver afholdt, men opbakningen er stor, både til challenge, som er den korte distance, hvor alle kan være med, og til master distancen, som er for de mest erfarne udøvere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den store interesse glæder Steffen Lemming:

– Det er fedt, at så mange støtter op om racet, og vi glæder os helt vildt til at skabe et spændende og udfordrende race, hvor både de danske og tyske deltagere bliver udfordret til lands, til vands og i luften, fortæller Steffen.

Deltagerne skal blandt andet prøve kræfter med mountainbikes, klatring og kajak, men i rigtig adventurestil ved deltagerne ikke præcis, hvilke udfordringer de bliver stillet overfor, før løbet er i gang.

Vil man gerne se de mange udøvere i aktion, har racet lørdag sit omdrejningspunkt omkring Sønderborg Slot.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her vil der fra middagstid være aktivitet, og det vil være muligt at opleve dele af racet på tætteste hold.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 Samfund, Sønderborg

Søg penge og forskøn lokalområderne

16. april 2021 Samfund

Partierne bag Byrådets budgetaftale for 2020-2023 har afsat 100.000 kr. om året i en pulje, så borgere og foreninger kan søge om tilskud fra til forskellige drifts- og vedligeholdelsesprojekter. Foirdi der på grund af Corona-epidemien Cikke blev delt penge ud fra puljen sidste år, så er der i år 200.000 kr. at søge om. ”Vi […]

Læs mere...