Advokat Hans Boserup på anklagebænken

17. marts 2016 112

Torsdag skal advokat Hans Boserup møde i Retten i Sønderborg. Denne gang i en uvant rolle, fordi han skal sidde på

Advokat Hans Boserup satser på en frikendelse i retten.

Advokat Hans Boserup satser på en frikendelse i retten.

Artiklen fortsætter under annoncen

anklagebænken.

Hans Boserup er tiltalt for at have afgivet falsk forklaring i retten, for at have videregivet myndighedsoplysninger til sine klienter og for at have påkørt en personbil og efterfølgende køre uden at underrette modparten.

Sagens anklager, Bolette Nørbjerg, mener, at sagerne er så grelle, at advokaten samlet set står til en frihedsstraf og til en frakendelse af retten til at udøve advokatvirksomhed i mindst tre år.

Den tiltalte advokat er helt uenig. Han går efter at blive frifundet for alle sagens anklager.

Artiklen fortsætter under annoncen

I et svarskrift bestrider han ifølge Fyens Stiftstidende blandt andet, at han skulle have afgivet falsk forklaring i en sag om trusler mod en politimand.

Han mener, det er politimanden og en retsbetjent, der har løjet. Hans Boserup nægter også at have videregivet myndighedsoplysninger til sine klienter.

I forholdet om påkørsel af en bil på en p-plads ved et supermarked i Sønderborg skriver han, at der var tale om en “let berøring”, og at han kørte fra stedet, “da der umuligt kunne være sket skade”.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...